nieuws

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid online bij Markel

Schade

Markel International Nederland, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en technische verzekeringen, heeft het aanbod online door het intermediar af te sluiten polissen uitgebreid met beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Eerder dit jaar ging de bestuurdersaansprakelijkheidverzekering al online.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid online bij Markel

Voor beroepsgroepen als organisatie- en juridisch advies of werving & selectie zal de polis online direct zijn af te sluiten. "Deze grotere efficiëntie is aantrekkelijk voor tussenpersonen en levert de eindklant een korting op door de lagere kosten", zegt Bernard Vroom, algemeen directeur van Markel.
Markel Online is toegankelijk voor alle tussenpersonen die (willen) samenwerken met de verzekeraar en richt zich vooral op beroepsgroepen met een relatief geringe omvang waarvoor standaardproducten beschikbaar zijn. Een aanvraag kan tussentijds worden opgeslagen en later worden gecontinueerd,  alle documentatie is direct beschikbaar en er is een ruime keuze in verzekerde bedragen tegen vaste tarieven.

Reageer op dit artikel