nieuws

Achmea brengt zorgpremies in etappes naar buiten

Schade

Naast intermediairlabel Avéro hebben ook de andere Achmea zorglabels voor volgend jaar lagere zorgpremies aangekondigd. Het betreft hier alleen de basisverzekering. De premies voor de aanvullende producten worden pas begin november verwacht.

Achmea brengt zorgpremies in etappes naar buiten

Agis
De basisverzekering (natura) bij Agis kost in 2014 € 98,75 (€ 108,25) per maand. De restitutieverzekering gaat € 104,- (€ 108,75) per maand kosten. Daarmee loopt het premieverschil tussen de restitutie- en naturavariant volgend jaar fors uiteen. De aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld met 5%. De nieuwe prijzen van deze producten worden begin november bekend gemaakt.
Zilveren Kruis
De basisverzekering Beter Af Polis van Zilveren Kruis valt volgend jaar € 8,30 per maand lager uit en komt uit op € 99,95. De premies van de Beter Af Selectief Polis en de Beter Af Exclusief Polis zijn nog niet bekend gemaakt. Deze volgen begin november. De aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld met 2%. De premies van de tandartsverzekering blijven gelijk.
OZF
De basisverzekering van OZF gaat volgend jaar € 100,75 (€ 109,-) per maand kosten. De premies van de aanvullende verzekeringen blijven ongewijzigd. Zorgverzekeraar OZF Achmea is een kleinschalige organisatie die sinds 2005, met behoud van eigen identiteit, opereert binnen de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea.
Pro Life
De premie voor de Pro Life Principe Polis bedraagt per 1 januari 2014 €99,95 (€ 108,25). De premies voor de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen stijgen licht, maar ook hier worden de exacte premies begin november naar buiten gebracht.
Interpolis
Het premiebericht van Interpolis volgt in zijn geheel (basis + aanvullende) pas begin november..

Reageer op dit artikel