nieuws

Voogd & Voogd presenteert ZorgVoordeelPolis

Schade

Deze week is Voogd & Voogd begonnen aan een reeks Businessdagen die in het teken staan van de nieuwe ZorgVoordeelPolis en de vergelijkingsmodule voor zorgproducten. Het huismerkproduct is in samenwerking met Aevitae ontwikkeld en heeft de kenmerken van een collectiviteit, inclusief de maximale collectiviteitkorting van 10%.

Voogd & Voogd presenteert ZorgVoordeelPolis

Tijdens de productpreview werd duidelijk dat de ZorgVoordeelPolis basisverzekering beschikbaar is in een natura- of restitutie variant. Daarnaast kan een keuze gemaakt worden uit vijf aanvullende zorgverzekeringen (Budget, BudgedPlus, Comfort, Royal en Compleet) en drie aanvullende tandartsverzekeringen (BudgetTant, ComfortTand, CompleetTand). De productkeuze binnen het huismerkpakket wordt gemaakt door de vergelijkingsmodule (ZoVerzorgd van Aevitae, die ook als webmodule verkrijgbaar is). Deze leidt de adviseur vanuit de ingevoerde klantwensen naar het ‘best passende’ product. De vergelijkingsmodule neemt naast de nieuwe ZorgVoordeelPolis ook de producten van andere maatschappijpen mee, inclusief maatwerkproducten. Als de klant akkoord gaat met het gegenereerde advies, dan wordt zijn oude polis automatisch opgezegd. Adviseurs moeten van tevoren wel aangeven of ze een module met of zonder provisieberekening willen hebben. Voogd & Voogd verwacht half oktober de exacte dekking per productsoort en de premies bekend te kunnen maken. De verzekeraars ASR, VGZ en Avéro Achmea treden op als risicodragers van het huismerkproduct.
Tijdens de Businessdagen wordt een demoversie van de nieuwe Vergelijkingstool voor Zorg gepresenteerd. De eerste indruk was is in elk geval goed, zo viel op te maken aan de reacties tijdens de eerste bijeenkomst in Houten. Ook de beschikbare marketingondersteuning waar adviseurs gebruik van kunnen maken werd goed ontvangen.

Reageer op dit artikel