nieuws

Turien komt met eigen ZW-ERD-polis

Schade

Turien & Co gaat per 1 januari volgend jaar een eigen verzekering aanbieden voor werkgevers die kiezen voor het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet.

Turien komt met eigen ZW-ERD-polis

De Ziektewet-eigenrisicodragerverzekering (ZW-ERD) kan worden gesloten in combinatie met een bestaande of nieuw te sluiten verzuimverzekering van Aegon, Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali of Nationale Nederlanden, binnen de volmachtconstructie van Turien & Co. "Uniek in de markt", aldus het assuradeurenbedrijf. "De ZW-ERD bestaat uit een verzekeringsoplossing en voorziet tevens in een dienstverlening van de uitvoering van de Ziektewet en de opvolging conform de Wet Verbetering Poortwachter. De ZW-ERD is ontwikkeld in samenwerking met Bovemij en FlexCom4."
Bedrijven met een loonsom tot € 2 mln krijgen standaard de verzekering en de aanvullende dienstverlening. Voor bedrijven met een hogere loonsom is de premie van het totaalpakket op aanvraag.

Reageer op dit artikel