nieuws

Kooijman aan het roer bij Chubb Nederland

Schade

Monique Kooijman (47) is per 1 augustus benoemd tot country manager van Chubb Insurance Company in Nederland. In deze rol volgt zij Bert van der Vossen op, die binnen de Europese organisatie de functie van continental Europe manager heeft gekregen.

Kooijman aan het roer bij Chubb Nederland

Kooijman wordt eindverantwoordelijk voor het implementeren van de Europese en wereldwijde strategische doelstellingen voor alle productgroepen binnen Chubb Insurance Nederland. “Hoewel het zeker niet eenvoudig zal zijn om Bert na 15 jaar succesvol management te vervangen, verheug ik mij zeer op deze uitdaging”, aldus Kooijman, die sinds 1991 voor Chubb Insurance in Nederland werkt. Begin dit jaar werd zij benoemd tot multinational solutions manager voor Europa, maar deze taak heeft zij inmiddels neergelegd. Door haar benoeming tot country manager is Kooijman tevens lid geworden van het management team voor Noord-Europa.
Van der Vossen is per direct benoemd tot continental Europe manager. Hij heeft hiermee de verantwoordelijkheid gekregen voor het management en de resultaten van alle kantoren van Chubb op het Europese vasteland. In zijn vorige functie was hij al verantwoordelijk voor de Benelux, Duitsland en Noord-Europa (Scandinavië). Van der Vossen zal zijn nieuwe functie bij Chubb vanuit Nederland blijven uitoefenen.

Reageer op dit artikel