nieuws

Diks occasiongarantie dekt ook goedkope tweedehands

Schade

Kopers van een tweedehands auto kunnen nu ook bij Diks Verzekeringen terecht voor een occasiongarantie. De polis dekt de reparatiekosten (onderdelen en arbeidsloon) van het verzekerde motorrijtuig, indien het verzekerde motorrijtuig niet meer naar behoren functioneert als gevolg van een plotseling en onverwacht mechanisch defect van een verzekerd onderdeel.

Diks occasiongarantie dekt ook goedkope tweedehands

In tegenstelling tot de bekende Bovag-garantie geeft de occasiongarantie van Diks ook dekking voor voortuigen onder de € 4.500 euro. Eerder bracht Diks al een aankoopkeuring op de markt, die bij aanschaf het voertuig op 111 punten controleert.
De Diks occasiongarantie is voor voertuigen tot 10 jaar oud met een maximale kilometerstand van 150.000. De dekking kent geen beperking in de kilometrage. De verzekering heeft naar keuze een looptijd van 6 of 12 maanden, met een verlengoptie. Het eigen risico bedraagt € 200,00 en de maximale uitkering is € 2.500,00. De occasiongarantie kent geen afschrijving op de onderdelen, geldt ook voor importauto’s en is overdraagbaar als de auto wordt verkocht. Tot slot heeft verzekerde een vrijheid van reparatiekeuze, mits het een erkende dealer betreft. De Diks occasiongarantie is ontwikkeld in samenwerking met Voogd & Voogd Verzekeringen en Covéa.

Reageer op dit artikel