nieuws

Autotaalglas start met schade melden via website intermediair

Schade

Autotaalglas heeft een nieuwe module in gebruik genomen waarmee autoverzekerden hun ruitschade kunnen melden. "Bij die melding blijft – en dat is uniek – de intermediair van de gedupeerde in beeld", zo claimt de ruitschadehersteller, die voor de module samenwerkt met internetbedrijf Yoron.

Autotaalglas start met schade melden via website intermediair

“Schade melden via internet is niet nieuw. Maar de recent ontwikkelde module heeft wel een vernieuwend aspect”, zegt salesmanager Frans van Berkel van Autotaalglas. De vernieuwing bestaat eruit dat de ruitschademelding wordt gedaan op de site van de financieel adviseur. "Die melding komt binnen bij ons callcenter en wordt direct doorgegeven aan de autoruitspecialist bij hem in de buurt. Ook de intermediair krijgt de melding te zien. En dat is uniek. Na het afsluiten van de autoverzekering verdwijnt de intermediair meestal uit beeld. Nu biedt deze service hem de mogelijkheid om weer in contact te komen met zijn verzekerde. Bijvoorbeeld om later te vragen of de schadeafhandeling naar wens is verlopen.”
Yoron integreert de module op alle nieuwe en bestaande websites van relaties, maar het is ook mogelijk de module in te bouwen op sites van kantoren die geen relatie hebben met Yoron.

Reageer op dit artikel