nieuws

ONVZ sponsort EK Hockey op televisie

Schade

Zorgverzekeraar ONVZ sponsort vanaf volgende week de televisie-uitzendingen van het Europees Kampioenschap Hockey. RTL 7 doet vanaf 17 augustus live verslag van het EK dat plaatsvindt in Antwerpen.

ONVZ sponsort EK Hockey op televisie

Op de RTL-zenders zijn al sinds het weekend promotiefilmpjes te zien om de uitzendingen onder de aandacht te brengen. De promo’s worden afgesloten met de tekst: "Het EK Hockey wordt mede mogelijk gemaakt door ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze."  Dit geldt ook voor de wedstrijden die van 17 augustus tot en met 25 augustus dagelijks worden uitgezonden op RTL 7. De finale vrouwen wordt gespeeld op 24 augustus, die van de mannen een dag later.
ONVZ sponsorde eerder al de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. "We zijn trots dat we nu de uitzendingen van het Europees kampioenschap Hockey mogelijk kunnen maken", zegt Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ. "Hockey is een echte teamsport. Als zorgverzekeraar geloven we in die teamgedachte. Het beste team voor de zorg kies je zelf. Dat betekent dat onze verzekerden zelf kunnen kiezen naar welk ziekenhuis of naar welke arts ze gaan.Daarom geldt: ONVZ Zorgverzekeraar, verzekerd van vrije keuze."
 

Reageer op dit artikel