nieuws

Arag voor spotje opnieuw in zee met KNVB

Schade

Vandaag gaat de nieuwe televisiecommercial van Arag in première. De zeven internationaal fluitende KNVB-scheidsrechters staan daarin symbool voor de juristen en advocaten van de rechtsbijstandverzekeraar.

Arag voor spotje opnieuw in zee met KNVB

“De link tussen scheidsrechters en onze juristen is zo’n goede match, dat wij er wederom voor gekozen hebben deze visueel te maken in de commercial. Nieuw element is de ludieke presentatie van onze vernieuwde website. Met een uitgebreide juridische kennis database en juridische informatie is met slechts één druk op de knop een oplossing voor bijna elke juridische vraag mogelijk”, aldus Sonja Stalfoort, adjunct directeur Marketing & Communicatie.

Derde commercial
Het is de derde keer op rij dat Arag en de KNVB samenwerken aan een commercial. “De KNVB is erg tevreden met de nieuwe commercial. Het is prettig een partner te hebben die zich verbonden voelt met onze missie om fair play op en rond het veld te bevorderen”, zegt Gijs de Jong, manager competitiezaken KNVB.

Reageer op dit artikel