nieuws

Verzekerden gebruiken massaal Cardif Cares

Schade

Het gebruik van het serviceconcept Cardif Cares is in de eerste helft van 2013 met 52% toegenomen. Vooral de CV-check is populair. Deze dienst is het afgelopen half jaar bijna vier keer zo veel aangevraagd als in 2012.

Verzekerden gebruiken massaal Cardif Cares

Cardif Cares is een pakket WW-gerelateerde diensten die Cardif-verzekerden met een ingediende claim gratis praktische ondersteuning geeft, bijvoorbeeld bij het vinden van werk of het starten van een eigen bedrijf. Maar ook juridische ondersteuning en hulp bij budgetbeheersing is in het pakket opgenomen. De gebruikstoename is fors maar komt volgens Debbie van Strien, communicatieadviseur van BNP Paribas Cardif, overeen met de stijging van de werkloosheid.
Naast de populaire CV check is ook het aantal gebruikers van de sollicitatiebrief-check in de laatste zes maanden verdrievoudigd. Ruim tweeënhalf keer zo veel verzekerden hebben zich in deze periode aangemeld voor platform zekeraanhetwerk.nl. Via dit platform worden werkzoekenden aan de hand van filmpjes meegenomen in het proces van ontslag tot en met het vinden van een nieuwe baan.

Reageer op dit artikel