nieuws

Consumentenbond geeft TAF pluim voor aov

Schade

Volgens de Consumentenbond is de GoedGezekerd-aov van TAF de beste koop op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De bond vergeleek 22 producten van 16 aanbieders. TAF wordt als goedkoopste aanbieder beoordeeld, terwijl Avéro Achmea het hoogste cijfer krijgt voor de voorwaarden.

Consumentenbond geeft TAF pluim voor aov

De Consumentenbond maakt wel kanttekeningen bij TAF, onder meer over het hanteren van de vaste lasten als basis voor de verzekerde som en het grotere aantal uitsluitingen. Maar in bijna alle 900 casussen die werden doorgerekend, kwam GoedGezekerd als goedkoopste optie uit de bus.
TAF-directeur David Jongeleen vindt dat zijn bedrijf met het kijken naar vaste lasten in plaats van inkomen juist aansluit bij het moderne ondernemersdenken: “Een echte ondernemer denkt vanuit een jaarlijkse begroting en budgetteert. Hoeveel geld reserveer ik voor inkoop, personeel en huisvesting? Hoeveel voor mijn persoonlijke verzekeringen? We merken dat de traditioneel ingestelde markt om ons heen nog moeite heeft met dit moderne denken.”

Reageer op dit artikel