nieuws

Arag lanceert vernieuwde website

Schade

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener Arag heeft een vernieuwde (mobiele) website ontwikkeld. Het ontsluiten van juridische kennis speelde hierin een centrale rol, vertelt Sonja Stalfoort, adjunct-directeur Marketing & Communicatie: “Met responsive design, een verbeterde navigatie en meer dan 200 juridische producten direct beschikbaar voor particulieren en ondernemers, willen wij juridische hulp nog toegankelijker maken.”

Arag lanceert vernieuwde website

Voor mensen blijkt het vaak een hele grote stap om met een juridisch probleem of vraag naar een advocaat of andere juridisch dienstverlener te gaan. “Arag heeft met ruim 450 juristen in huis een bron van kennis beschikbaar die nu via de website gedeeld wordt met het grote publiek”, aldus Stalfoort. ” Met een uitgebreide juridische kennis database en juridische informatie is met slechts één druk op de knop een oplossing voor bijna elke juridische vraag mogelijk. Bovendien bepaalt de klant hoe hij geholpen wil worden; mensen kunnen bellen met een jurist, hun verzekering inschakelen of zelf aan de slag met de uitgebreide informatie over verschillende juridische onderwerpen.”

Reageer op dit artikel