nieuws

Kampeerauto Club past ledenpolis aan

Schade

De Nederlands Kampeerauto Club (NKC) past per 1 juli de voorwaarden van de Kampeerautoverzekering voor leden aan. NKC is met 27.000 leden de grootste campervereniging van Europa.

Kampeerauto Club past ledenpolis aan

De NKC Kampeerautoverzekering wordt via AON door  financieel dienstverlener NKC-verzekeringen onder eigen label aangeboden. Per 1 juli zijn er een aantal wijzigingen op de polis doorgevoerd. Zo is de duur van de taxatiewaardegarantie verhoogd van drie naar vijf jaar, is de inboedeldekking bij beperkt en volledig casco van € 1.650 naar € 3.000 gegaan en is het eigen risico bij schade aan de luifel komen te vervallen. Dit geldt ook voor het eigen risico bij hagelschade aan een hagelbestendig dak, mits de schade binnen 6 maanden wordt gerepareerd. Een schade mag  vanaf 1 juli zonder voorafgaande toestemming van de verzekeraar gerepareerd worden tot een bedrag van € 800. Dit was € 350. Vanaf 1 juli is ook de schade veroorzaakt door kortsluiting, zonder dat er brand is geweest, gedekt.  Tot slot geldt bij ruitvervanging voortaan ook een dekking voor de daarop aangebrachte milieusticker.
Stalling en verblijf
Per 1 juli is stalling van de kampeerauto in het buitenland toegestaan, mits dit niet langer is dan een aaneengesloten periode van zes maanden. Ook onbeperkt verblijf met de camper in het buitenland is nu mogelijk, zolang de verzekerde een woonadres in Nederland heeft. De leden van NKC zijn via het eigen magazine Kampeerauto op de hoogte gebracht van de wijzigingen op hun camperpolis.

Reageer op dit artikel