nieuws

Verhoging autopremies Avéro Achmea

Schade

Verhoging autopremies Avéro Achmea

Als gevolg van een stijging van de gemiddelde schadebedragen past Avéro Achmea per 1 september de basispremies voor de autoverzekeringen aan en worden enkele voorwaarden aangepast. De wijzigingen hebben betrekking op Goed op Weg, Auto Xcellent, Klassieker, Vracht- en bestelautoverzekeringen.

Op de Klassieker verzekering wordt de premiebepalende factor ‘leeftijd auto’ aangepast. Voor de categorie 15 t/m 24 jaar geldt vanaf 1 september een acceptatiestop. Bij de categorie 25 t/m 29 jaar gaat het eigen risico op nieuwe verzekeringen omhoog van 135 naar 500 euro.
De basispremies van de Goed op Weg autoverzekering worden verhoogd met 5%. Deze verhoging is van toepassing op de WA-, beperkt casco en volledig casco premies. De basispremie voor Auto Xcellent stijgt eveneens: WA met 7%, beperkt en volledig casco met 3%. De basispremies van Bestel Xcellent en Bestelauto treft eenzelfde lot: de premie van de WA dekking stijgt met 7%, de beperkt en volledig casco premies met 3%. Hier wordt ook no-claimbeschermer afgeschaft voor nieuwe verzekeringen. Tot slot gaat bij een WA schade op de rubriek Vrachtauto het eigen risico met 250 euro per gebeurtenis omhoog.
 

Reageer op dit artikel