nieuws

Leden MKB Rotterdam krijgen aanbod van De Goudse

Schade

Leden MKB Rotterdam krijgen aanbod van De Goudse

In samenwerking met advieskantoor VanKlaverenStigter uit Spijkenisse heeft De Goudse een verzekeringspropositie ontwikkeld voor de leden van MKB Rotterdam. Dit onderdeel van MKB Nederland zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio.

De Goudse heeft zich onlangs via een partnerovereenkomst verbonden aan MKB Rotterdam. Het verzekeringsaanbod dat de leden wordt aangeboden bestaat uit een pakket zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en een bedrijfspensioen. VanKlaverenStigter biedt ondernemers die zich oriënteren op het afsluiten van een verzekering een kosteloze risicoanalyse. Voor ieder afgesloten pakket doneren De Goudse en VanKlaverenStigter samen een bedrag aan de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam of aan stichting De Betrokken Spartaan. De ondernemer bepaalt zelf aan wie de financiële bijdrage wordt overgemaakt. Naast de leden van MKB Rotterdam kunnen ook de leden van de Sparta Businessclub van de nieuwe verzekeringspropositie gebruik maken.

Reageer op dit artikel