nieuws

Haverkamp in directie TVM

Schade

Paul Haverkamp (43) is per 1 mei in dienst getreden bij TVM verzekeringen als directeur Verkoop en Marketing. Haverkamp krijgt tevens de commerciële verantwoordelijkheid voor de labels Noord Nederland, SON en OVZ. Hij is afkomstig van Volkswagen Pon Financial Services waar hij commercieel manager verzekeren was. Hiervoor werkte Haverkamp onder meer bij VVS Assuradeuren en Allianz.

Haverkamp in directie TVM

De benoeming van Haverkamp vloeit voort uit een structuurwijziging in de leiding TVM. De huidige centrale directie zal verder gaan als raad van bestuur en bestaat uit Arjan Bos (CEO), Dirk Jan Klein Essink (CFO) en Rieks Stroeve (COO). Met de benoeming van Haverkamp is het nieuwe directieteam compleet, dat verder bestaat uit: Jacquelien Geuzinge (directeur Verzekeringen), Djurre Dinkla (directeur Informatievoorziening), Emile Kaal (directeur Financiën en Organisatie) en Martijn Kammeijer (directeur Schade).
 

Reageer op dit artikel