nieuws

Teller Nh1816 op een miljoen polissen

Schade

Teller Nh1816 op een miljoen polissen

Nh1816 Verzekeringen heeft woensdag de miljoenste schadepolis gesloten. De mijlpaal werd bereikt door het sluiten van een combipolis particulieren; de verzekeringnemer is Niels Hermes uit Purmerend, die zijn Renault Grand Espace via de plaatselijke AveWe Groep bij Nh1816 onderbracht.

“Deze mijlpaal illustreert de groei van de laatste jaren. Elk jaar stijgt, in de competitieve particuliere schadeverzekeringsmarkt, het aantal nieuw gesloten polissen uit boven het aantal van het jaar daarvoor”, aldus de maatschappij uit Oudkarspel. Afgaande op de eerste kwartaalcijfers van 2013 zal dat ook dit jaar het geval zijn: de productie is met 20% gegroeid ten opzichte van de eerste drie maanden van 2012. “In weerwil van de heersende mening over de afzet van particuliere schadeverzekeringen, bewijst de gebundelde kracht van adviseur en Nh1816 dat simple risk ook buiten internet en andere directe kanalen om, een prima adviseerbaar product is.”
De miljoenste polis is een digitale polis. “Ook in deze ontwikkeling zijn wij de frontrunner. Inmiddels bereikt bijna 50% van alle polissen de klant digitaal en omvat de digitale prolongatie-uitvoer gemiddeld al meer dan 50% van het totaal.”

Reageer op dit artikel