nieuws

Lengkeek richt vakgroep Bedrijfsschade en Regres op

Schade

Lengkeek Expertises heeft een nieuwe vakgroep ingericht: Bedrijfsschade en Regres. De vakgroep staat onder leiding van Raymond Bothof, bedrijfsschade-expert en lid van het managementteam van de vakgroep Brand. Omdat bedrijfsschade en regres zich beide voordoen bij zowel brandschades als aansprakelijkheidsschades (CVT) betreft het een branche overschrijdende vakgroep.

Lengkeek richt vakgroep Bedrijfsschade en Regres op

Binnen Lengkeek zijn op dit moment vier bedrijfsschade-experts werkzaam en drie medewerkers in het werkgebied regres. En dat aantal zal volgens Bothof de komende tijd alleen maar groeien. “De markt vraagt steeds meer om een integrale benadering van alle schadecomponenten. En natuurlijk kunnen we dat, alleen dat communiceren we eigenlijk nog te weinig. Lengkeek verzorgt al jaren bedrijfsschade en regres. Dat werk deden we er altijd ‘bij’ vanuit ofwel de vakgroep Brand ofwel de vakgroep CVT. Hierdoor misten we net dat stukje pro-activiteit. We merken dat dat nu al aan het veranderen is. Voor iedereen die tot de nieuwe vakgroep behoort, ligt de focus op Bedrijfsschade of Regres. Daardoor kunnen we de kennis die we in huis hebben beter bundelen. De lijnen zijn kort en door gestructureerd overleg is de onderlinge afstemming verbeterd.”

Reageer op dit artikel