nieuws

CED behaalt als eerste nieuw kwaliteitskenmerk

Schade

CED heeft deze week als eerste schade-expert het ISAE 3402-rapport gekregen. Met dit kwaliteitskenmerk kan CED haar klanten nog meer zekerheid bieden over de processen die zij aan CED uitbesteden.

CED behaalt als eerste nieuw kwaliteitskenmerk

“Omdat CED met ISAE 3402 aantoonbaar ‘in control’ is, geldt dat ook automatisch voor verzekeraars die hun processen aan CED uitbesteden”, vertelt Wim van der Helm, financieel directeur bij CED. “Daarmee kunnen zij direct op hun kosten besparen, aangezien die minder externe audits hoeven uit te voeren.”
ISAE (International Standards on Assurance Engagements) 3402 is de wereldwijde standaard voor rapportage over de beheersing van uitbestede processen bij een ‘service organisatie’ zoals CED. Deze standaard is de internationale opvolger van de Amerikaanse SAS 70-standaard.

Reageer op dit artikel