nieuws

Zoekmachine voor autoverzekeringen gelanceerd

Schade

Vergelijkingssite premie.nl heeft vandaag onder de naam To Compare de eerste zoekmachine voor autoverzekeringen gelanceerd. Op tocompare.nl kunnen consumenten met één zoekopdracht autoverzekeringen vergelijken van diverse financiële vergelijkingssites en verzekeraars.

Zoekmachine voor autoverzekeringen gelanceerd

To Compare verzamelt op dit moment de tarieven van de Consumentenbond, Geld.nl, Hema, Independer.nl, Interpolis, Premie.nl en Verzekeringssite. Bij het resultaat van een zoekopdracht worden de premies samengevoegd in één overzicht. Na het vergelijken kunnen de bezoekers de gewenste verzekering afsluiten op de website van de aanbieder.
De zoekmachine is een initiatief van de mensen achter de vergelijkingssite premie.nl. Zij vinden dat het tijd is voor een compleet en eenvoudig overzicht en verwijzen daarbij naar onderzoek van bureau Gfk. Daaruit blijkt dat er gemiddeld 36 pagina’s op 6 verschillende websites bekeken worden voordat een verzekering wordt gekozen. “Op internet, radio en tv schreeuwen tientallen aanbieders van autoverzekeringen om je aandacht, maar hoe weet je of je alle aanbiedingen gezien hebt?”, aldus Marc Mathijssen, één van de oprichters van To Compare. “Met ons totaaloverzicht van autoverzekeringen van vergelijkingssites, websites van verzekeraars en andere aanbieders willen we de consument veel tijd besparen en zo gemakkelijk mogelijk maken.”

 

Reageer op dit artikel