nieuws

Generali biedt diensten Best Doctors aan op aov

Schade

Generali biedt diensten Best Doctors aan op aov

Aov-verzekerden bij Generali kunnen voortaan een beroep doen op de dienstverlening van Best Doctors. Dit kan zijn voor een schriftelijke second opinion over een diagnose of behandelplan of persoonlijk medisch advies van een van de 53.000 topspecialisten die Best Doctors wereldwijd heeft gecontracteerd.

De dienstverlening van Best Doctors is gratis en beschikbaar voor zowel de polishouder  als zijn gezinsleden. Alleen personen die onder behandeling zijn bij een medisch specialist kunnen een beroep doen op de extra dienstverlening. Jan van Leer, Directeur Inkomen en Schade van Generali: “Door de mening van een tweede arts over een diagnose of behandelvoorstel kunnen onze klanten een goede beslissing nemen over hun medische zorg. Of het kan hen juist geruststellen.”
Best Doctors is een wereldwijde organisatie die ondersteuning en hulp biedt aan 30 miljoen mensen in meer dan 30 landen. Het netwerk van aangesloten medisch specialisten bevat inmiddels meer dan 53.000 topspecialisten in 40 specialisaties en 430 subspecialisaties. Adviezen van de specialisten worden telefonisch teruggekoppeld en ondersteund met een rapport. Beide in het Nederlands. “Uiteindelijk bepalen de patiënt en zijn eigen specialist samen wat ze doen met het advies van Best Doctors”, aldus  Léon Kempeneers, Country Manager Best Doctors.
 

Reageer op dit artikel