nieuws

Europeesche en Kingpolis introduceren serviceabonnement voor fietsen

Schade

Europeesche Verzekeringen en intermediair Kingpolis hebben een nieuw fietsserviceabonnement op de markt gebracht. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van extra servicediensten die de lokale fietsspecialist zelf kan samenstellen voor zijn klanten.

Europeesche en Kingpolis introduceren serviceabonnement voor fietsen

De klant kan kiezen tussen een diefstalverzekering of diefstal + cascoverzekering. Vergoeding en reparatie vindt plaats in natura: reparaties en vervangingen worden altijd uitgevoerd door de dealer die het Fiets Service Abonnement voor zijn klant heeft afgesloten.
Fietsspecialisten kunnen zelf een pakket aan aanvullende services samenstellen en daardoor hun aanbod beter afstemmen op de wens van hun klant. De extra diensten waaruit ze kunnen kiezen bestaan onder meer uit een korting van 20% korting op accessoires en onderdelen, een gratis leenfiets en accu- en motorgarantie (bij e-bikes)
Volgens Europeesche en Kingpolis stelt het nieuwe concept fietsspecialisten in staat een totaalpakket aan te bieden. “Zo kan de fietsspecialist meer klanten bedienen op meerdere momenten en wordt de werkplaats bij de winkel beter benut”, aldus de initatiefnemers. “Bovendien biedt het consumenten de mogelijkheid om, onbezorgd te genieten van hun nieuwe fiets.”
 
 

Reageer op dit artikel