nieuws

Coffeng nieuwe bestuursvoorzitter CED

Schade

European Claim Expert CED heeft Hans Coffeng (46) benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter. Hij is de opvolger van Stef Witteveen, die vorig najaar onverwacht terugtrad bij het expertisebedrijf uit Capelle aan den IJssel.

Coffeng nieuwe bestuursvoorzitter CED

Witteveen stapte in oktober op als bestuursvoorzitter bij CED, waarbij het bedrijf een “verschil van inzicht over het te voeren beleid” als reden aangaf. Zijn opvolger Coffeng zal zich richten op het verstevigen en verder uitbouwen van de organisatie en positie van CED. “Dit is een mooi bedrijf met veel kwaliteit en potentie”, aldus Coffeng.  “De Europese schadesector staat voor een aantal interessante uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat een gespecialiseerde, internationale en innovatieve speler als CED op deze markt een vooraanstaande positie kan innemen en verder kan uitbouwen.”
Coffeng is afkomstig van USG People, waar hij gedurende achttien jaar verschillende managementfuncties heeft bekleed. In zijn laatste functie was hij als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor alle Nederlandse en Duitse activiteiten van het beursgenoteerde uitzend- en detacheringsconcern.

Reageer op dit artikel