nieuws

Allianz breidt Bedrijvenpakket uit

Schade

Het Allianz Bedrijvenpakket heeft vanaf 1 februari een aantal specifieke bedrijfsverzekeringen extra. Door de uitbreiding worden volgens Allianz hiaten in het verzekeringspakket bij ondernemers voorkomen en wordt sneller de maximale pakketkorting bereikt.

Allianz breidt Bedrijvenpakket uit

In het Bedrijvenpakket zitten na de uitbreiding ook dekkingen voor bouw- en montage, electronica maatwerk, machineschade, machinebedrijfsschade, beroepsaansprakelijkheid,  aansprakelijkheid bestuurders en commissarissen, goederen/transport, container/trailer, vervoerdersaansprakelijkheid en transport/verblijf. Afhankelijk van de gekozen dekkingen kan de pakketkorting oplopen tot 10%. “Door het Allianz Bedrijvenpakket verder uit te breiden bieden  wij onze zakelijke relaties meer zekerheid dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft in geval van een calamiteit”, aldus Thom Mallant, directeur Allianz Nederland Schadeverzekering.
 

Reageer op dit artikel