nieuws

VKG vernieuwt pakketpolis schadeverzekeringen

Schade

Serviceprovider VKG heeft zijn TotaalOpvangPolis (TOP) voor particuliere schadeverzekeringen grondig vernieuwd. Zo is is het aantal online beschikbare verzekeringen sterk vergroot en is met de vernieuwde TOP ook provisieloos werken mogelijk.

VKG vernieuwt pakketpolis schadeverzekeringen

Binnen de TotaalOpvangPolis kunnen 19 soorten verzekeringen veelal online worden afgesloten in vier segmenten: Verkeer, Bezit en Recht, Recreatie en Medisch. Zo kan het intermediair voor inboedel kiezen uit 10 online vezekeringen en bij opstal uit 9 online opstalverzekeringen. De pakketkorting voor de klant kan oplopen tot 10% naarmate er meer verzekering in worden ondergebracht. Vanaf 2 verzekeringen krijgt de klant een gratis overlijdensdekking.
Behalve een uitbreiding van het assortiment en de mogelijkheid om provisieloos te werken, is het pakket ook op kleinere punten verbeterd. Zo kunnen aangeslotenen ervoor kiezen om bepaalde maatschappijen niet of juist wel mee te nemen in de premieberekeningen, is het navigeren in de rekenmodule vereenvoudigd en krijgt het intermediair voortaan in een ‘winkelwagentje’ op de site te zien welke TOP-dekkingen zijn klant heeft lopen en wat dat betekent voor de totale premie, pakketkorting en de provisie.

Reageer op dit artikel