nieuws

Van den Elshout alleen verder met One Expertise

Schade

Bouwkundig expert Bart van den Elshout, voorheen mede-eigenaar van Q & S Experts in Utrecht, is van start gegaan met eenmansbedrijf One Expertise. Vanuit twee vestigingen – in Tiel en Amsterdam – gaat hij zich bezighouden met bouwkundige vooropnamen en (contra) expertisewerkzaamheden. Daarnaast kan Van den Elshout worden ingeschakeld als gerechtelijk of partijdeskundige. Bij Q & S, dat ruim vier jaar geleden van start ging met vier voormalig PWP collega’s, blijven medeoprichters Loek Broos, Sven Hermes en André Warnaar werkzaam als experts.

Van den Elshout alleen verder met One Expertise

Met One Expertise richt Van den Elshout zich naar eigen zeggen op een breed scala aan opdrachtgevers, zowel in de verzekeringsbranche (verzekeraars, expertisebureaus, gedupeerde particulieren en ondernemers) als in de  bouwkundige en civieltechnische sector (aannemers, andere bouwgerelateerde bedrijven, overheidsinstellingen en advocatenkantoren).  Schadebehandelingswerkzaamheden op CAR- en aan de bouw gerelateerde AVB- en BAV- polissen zullen een belangrijk deel van het werk uitmaken, maar Van den Elshout richt zich ook op begeleiding, ondersteuning en advisering bij niet verzekerde claims binnen het eigen risico of van derden en op werkzaamheden als contra-expert of als onafhankelijk adviseur omtrent bouwkundige en juridische vraagstukken.

Reageer op dit artikel