nieuws

Nieuw label voor aanvullende tanddekking

Schade

JOOiN is de naam van een nieuw label dat zich sec richt op het verzekeren van mondzorg. Het label zet een aanvullende tandzorgverzekering in de markt en een ongevallenverzekering voor mensen die geen noodzaak zien in een aanvullende tandartsdekking. JOOiN is onderdeel van Multimediair.

Nieuw label voor aanvullende tanddekking

JOOiN is een zelfstandig label dat alleen een aanvullende verzekering zonder een basisverzekering aanbiedt. De tandzorgverzekering geeft dekking tot maximaal € 2.250. Voor de premie is een indeling gemaakt naar vijf leeftijdscategorieën. De maandelijkse premie loopt uiteen van € 17,45 voor 18-34 jarigen tot € 20,45 voor 65-plussers. Voor mensen die een tandartsverzekering niet nodig vinden biedt JOOiN een ongevallenverzekering. Deze dekking is verkrijgbaar in drie verschillende dekkinghoogtes. De dekking van € 1.000 kost € 1per maand.
Het risico van de JOOiN tandzorg-verzekering is ondergebracht bij Turien & Co. JOOiN is een volledig adviesvrij label en onderdeel van het landelijk opererend adviesbureau Multimediair. De vergoeding die JOOiN in rekening brengt voor de kosten van administratie en distributie bedraagt 10% van de premie.
 

Reageer op dit artikel