nieuws

De Friesland vraagt klanten naar goede ideeën

Schade

Zorgverzekeraar De Friesland (Achmea) heeft haar klanten uitgenodigd om mee te denken over de vraag over hoe de kwaliteit van leven of zorg verbeterd kan worden. Een commissie zal namens De Friesland beoordelen wat de tien beste ideeën zijn. De vijf ideeën die uiteindelijk na een publieke stemming via social media overblijven, kunnen rekenen op hulp van de zorgverzekeraar bij de realisatie ervan.

De Friesland vraagt klanten naar goede ideeën

Het mag bij de ideeënwedstrijd zowel gaan om verbeteringen voor particulieren als voor organisaties. “Wij vinden kwaliteit van leven zeer belangrijk omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen wiens leven kwalitatief goed is, in het algemeen minder zorg nodig hebben dan anderen”, aldus Diana Monissen, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Friesland. “Vaak weten mensen ook wel dat in hun omgeving, of bij familie of kennissen of in een zorgcentrum iets te verbeteren is. Alleen vindt men het dan te ingewikkeld of is er geen geld.”
Ideeën kunnen tot 15 januari 2013  worden ingediend via de website van de zorgverzekeraar.
 

Reageer op dit artikel