nieuws

Centraal Beheer dekt schade door einde van de wereld

Schade

Centraal Beheer Achmea biedt Facebook-gebruikers de mogelijkheid om een verzekering te sluiten tegen schade die ontstaat, mocht de wereld aanstaande vrijdag vergaan. Wie de Centraal Beheer-pagina ‘liket’, is gratis verzekerd en kan de polisvoorwaarden downloaden.

Centraal Beheer dekt schade door einde van de wereld

“Alle benodigde informatie vindt u in dit boekje. Zodat u, mocht de wereld op 21 december 2012 vergaan, precies weet waar u aan toe bent”, zo valt te lezen in de acht pagina’s tellende polisvoorwaarden.
Schade moet uiterlijk op 24 december worden gemeld. “Centraal Beheer Achmea werkt samen met de na 21 december 2012 nog in bedrijf zijnde erkende schadeherstelbedrijven.”

Als ‘einde van de wereld’ wordt omschreven: “Het uitsterven van de mensheid door een totale vernietiging van de planeet aarde”. Gedekte oorzaken zijn onder meer een opstand van zombies en de vier ruiters van de Apocalyps. Ook een meer gangbare gebeurtenis als een inslag van een meteoriet valt onder de verzekerde voorvallen. Voorwaarde voor een uitkering is ook dan dat de totale mensheid is uitgestorven.

De ludieke polis is inmiddels door bijna 500 Facebookers gesloten.
 

Reageer op dit artikel