nieuws

VNAB Award 2012 voor Jan Verkamman

Schade

Jan Verkamman, hoofd van de afdeling Schade Aansprakelijkheid bij HDI-Gerling, heeft de VNAB Award 2012 gewonnen. De belangenorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt reikt jaarlijks een prijs uit aan mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt bij de behartiging van de belangen van de VNAB en de coassurantiemarkt.

VNAB Award 2012 voor Jan Verkamman

Verkamman kreeg de prijs, een zilveren karaf met een inscriptie, voor de “actieve, creatieve  en collegiale wijze waarop hij zich, onder meer als lid van talrijke commissies, vaak achter de schermen heeft ingezet voor de coassurantiemarkt.”  Zo is hij onder meer voorzitter van de commissie modelvoorwaarden voor de branche aansprakelijkheid en is hij daarnaast altijd een groot promotor geweest van het verwerven van kennis.

Reageer op dit artikel