nieuws

Selles & van Dijk doet overname

Schade

Selles & van Dijk Experts heeft het Limburgse Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest overgenomen. Onder de huidige naam worden de schade-, expertise- en taxatiewerkzaamheden voortgezet. De inspectieactiviteiten van v/h Van Geest zullen worden onder gebracht bij het Steenwijkse Selles & van Dijk.

Selles & van Dijk doet overname

v/h Van Geest heeft een lange staat van dienst binnen de scheepsexpertise. Volgens Rob van Dijk, directeur van Selles & van Dijk, wint zijn bedrijf aan slagkracht door de overname van het bedrijf dat is gevestigd in Maasbracht. “We kunnen nu heel gemakkelijk de zuidelijke helft van Nederland bedienen”, aldus Van Dijk. Bovendien kunnen we tegemoet komen aan de toenemende vraag naar scheepsinspecties. Met de overname van v/h Van Geest krijgen we er nog meer ervaren mensen bij.”

Reageer op dit artikel