nieuws

Schepenverzekering geeft weer premie terug

Schade

De onderlinge schepenverzekering EFM in Meppel restitueert voor de vierde keer op rij betaalde premie. Deelgenoten profiteren van een gunstig schadejaar en krijgen 4% premie terug over boekjaar 2011/2012.

Schepenverzekering geeft weer premie terug

Volgens directeur Tom Boerema is de schadelast toch weer minder dan eerder verwacht. “Het zag er een paar maanden geleden nog naar uit dat we geen premierestitutie konden doen”, aldus Boerema. “We hebben namelijk te maken gehad met een toenemend aantal grote schades. Daardoor pakt de premierestitutie iets minder gunstig uit dan voorgaande jaren.”
Naast de restitutie, wordt ook de premie voor het komende boekjaar opnieuw niet verhoogd voor zowel de beroeps- als pleziervaart.

Reageer op dit artikel