nieuws

Schadehulp begint franchiseformule

Schade

Schadehulp gaat onder de naam ‘Schadehulp Contra-Expertise’ en ‘Schadehulp Letselschade’ een franchiseformule opzetten voor een landelijk netwerk van letselschade- en contra-experts.

Schadehulp begint franchiseformule

Directeur-eigenaar Frank Fukking wil hiermee meer grip krijgen op de kwaliteit en uitvoering van de uitgevoerde letselschade- en contra-expertises. Ook zegt hij te willen zorgen “dat gedupeerde verzekerden van de assurantiekantoren, die schaderegelingswerkzaamheden aan mijn bedrijf outsourcen, bij schade snel en correct worden geholpen, met name ook bij kleinere en voor experts soms minder interessante opdrachten”.
Hij stelt eisen aan de kwaliteit en integriteit van kandidaat-franchisenemers, zoals een volwaardige vakopleiding binnen het vakgebied en een inschrijving als register-expert in één der NIVRE-registers.  Ook moeten ze minimaal vijf jaar werkervaring hebben als letsel- of contra-expert.
Franchisenemers maken gebruik van de handelsnaam ‘Schadehulp Contra-Expertise’ of ‘Schadehulp Letselschade’ en van de automatisering, websites, reclamemateriaal en werk- en rapportageformulieren van de franchisegever. Daarvoor betaalt men een vast bedrag per maand en vanaf het tweede jaar een vast percentage van de omzet. Tegen extra betaling kan men daarnaast een beroep doen op Schadehulp voor een volledige secretariële ondersteuning, een telefoondienst en boekhoudkundige ondersteuning.
Fukking hoopt vanaf januari 2013 met de eerste franchisenemers van start te kunnen gaan. Schadehulp verzorgt sinds 2000 de schadewerkzaamheden voor zo’n 200 assurantiekantoren.

Reageer op dit artikel