nieuws

Nedasco komt met zorgvergelijker voor advieskantoren

Schade

Serviceprovider Nedasco introduceert een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeringen die assurantieadviseurs op hun website kunnen plaatsen. In deze module zijn de volmachtpremies, inclusief kortingen, opgenomen.

Nedasco komt met zorgvergelijker voor advieskantoren

Met de vergelijker kunnen consumenten hun huidige zorgverzekering vergelijken op premie, dekking en voorwaarden. De huidige zorgpolis wordt vergeleken met de Nedasco zorgvolmachten van Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ. Daarbij is het mogelijk om de dekkingen te wijzigen of toe te voegen. De best passende verzekering kan de consument vervolgens direct online afsluiten. De premie- en dekkingsgegevens van de vergelijker zijn afkomstig van Zorgweb. Voor assurantiekantoren aangesloten bij Nedasco is de webmodule gratis aan te vragen. Om een complete zorgcampagne op te zetten, heeft Nedasco naast de webmodule ook een verkoopbrief/mail, banners, etalageposter en een artikel voor in de nieuwsbrief beschikbaar voor de kantoren. Ook is er een uitgebreide versie van de vergelijker te vinden op het extranet van Nedasco.

Reageer op dit artikel