nieuws

Interpolis lanceert polis voor onvoorspelbare en dure zorg

Schade

Een aanvullende zorgverzekering die uitsluitend de medische kosten dekt die onvoorspelbaar en niet (of moeilijk) zelf te dragen zijn. Dat is de strekking van de nieuwe Interpolis ZorgActief ZonderMeer polis.

Interpolis lanceert polis voor onvoorspelbare en dure zorg

Eerder nog riep Interpolis onder het motto ‘alles verzekeren is geen oplossing’ mensen op om kritisch naar hun aanvullende verzekering te kijken en waar mogelijk te kiezen voor sparen als alternatief. De nieuwe aanvullende verzekering ZonderMeer speelt hierop in door alleen nog zaken te vergoeden die echt onvoorspelbaar zijn of te duur om zelf te bekostigen. Deze polis vergoedt bijvoorbeeld niet de nieuwe bril of het consult voor een alternatieve geneeswijze. Een ziekenhuisopname in het buitenland op basis van de daadwerkelijke kostprijs van de opname zit wel in het pakket. Dat geldt ook voor het verblijf in een gasthuis en vervoer van gezinsleden bij een ziekenhuisopname als de reisafstand meer dan 50 kilometer bedraagt en het verblijf langer dan 15 dagen duurt.

Reageer op dit artikel