nieuws

De Friesland wijzigt premie basisverzekering niet

Schade

De Friesland Zorgverzekeraar (Achmea) wijzigt de premies voor de basisverzekering niet. Deze blijft gelijk op € 106,90. Wel gaan de premies voor de tandartsverzekeringen met 2,5% omhoog en voor de aanvullende verzekeringen met 3%. Door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 500 kunnen verzekerden de premie fors terugbrengen, naar een maandelijkse premie vanaf € 81.

De Friesland wijzigt premie basisverzekering niet

De Friesland Zorgverzekeraar biedt vijf aanvullende verzekeringen, variërend in prijs van € 6,25 tot en met € 140,75 voor AV Excellent. Daarnaast zijn er drie tandverzekeringen die in premie variëren van € 10,75 tot en met € 27,95 voor de AV Tand Optimaal.
De regionale zorgverzekeraar biedt in 2013 een aantal nieuwe services. “Zo starten we met een hulplijn die dag en nacht bereikbaar is voor mensen die vragen hebben en niet weten of ze een huisarts moeten bellen. We gaan mensen ook helpen met het vinden van de best passende zorgverlener. En we bieden betere mogelijkheden om aanvullende verzekeringen beter met elkaar te vergelijken”, aldus bestuursvoorzitter Diana Monissen.

Reageer op dit artikel