nieuws

Aov-producten Avéro op Meetingpoint

Schade

De aov-producten van Avéro Achmea maken vanaf nu ook onderdeel uit van mp4all, het online transactieplatform van Meetingpoint. Het gaat om de verzekeringen Inkomen Continu Compleet en Inkomen Continu Compact. Mp4all breidt hiermee het reeds bestaande aov-assortiment, dat bestaat uit de Amersfoortse, Generali en Delta Lloyd, verder uit.

Aov-producten Avéro op Meetingpoint

Als eerste aanbieder introduceert Avéro Achmea een nieuwe module op het transactieplatform: de ‘Snelle Premie Indicatie’. Hiermee kunnen adviseurs ‘realtime’ een aantal scenario’s uitwerken voor de klant. De verzekeraar speelt daarmee volgens marketingmanager Inkomen Ruud Houtzager in op de veranderende rol van het intermediair. “De Snelle Premie Indicatie maakt een quick scan en vlotte oriëntatie mogelijk en dat helpt bij een goed advies”, aldus Houtzager. Meetingpoint-directeur Reinier van der Heijden spreekt de ambitie uit om het productassortiment verder uit te breiden. “We hebben ons ten doel gesteld om het complete productaanbod – eerst schade particulier en daarna ook schade zakelijk – aan te bieden via mp4all. Het ontsluiten van de aov-producten van Avéro Achmea sluit hier heel mooi op aan.”

Reageer op dit artikel