nieuws

Delta Lloyd schrapt in zorgaanbod

Schade

Delta Lloyd schrapt met ingang van 1 januari 2013 een fors aantal aanvullende zorgverzekeringen. Bestaande polissen blijven geldig en kinderen tot 18 jaar kunnen ook na volgend jaar nog worden toegevoegd.

Delta Lloyd schrapt in zorgaanbod

Blijven in 2013 over de aanvullende modules Start, Extra, Compleet, Comfort, Top en Zilver. In de laatste module zijn ook dekkingen voor tandheelkunde terug te vinden. Ook de tandartsverzekering TandenGaaf 100% en de Delta Lloyd Luxe Verpleging blijven in het aanbod. Door de vereenvoudiging van het productenaanbod zijn de volgende aanvullende pakketten niet meer te verkrijgen in 2013: Zorgverzekering Natura; Zeker; Zeker Plus; Brons; Goud; TandZeker en TandZeker Plus.
De meegroeiservice van Delta Lloyd geeft verzekerden met de aanvuling Start, Extra, Compleet, Comfort en Top de mogelijkheid om gedurende het contractjaar één keer extra te switchen van aanvullende verzekering. Dit kan bij zwangerschap; adoptie of pleegkinderen; scheiding; samenwonen of huwelijk; verlies van baan; kinderen het huis uit; overlijden van partner of kind; pensionering of verhuizing. Het eigen risico kan bij Delta Lloyd in 10 gelijke termijnen betaald worden. Is aan het einde van het jaar het eigen risico niet opgemaakt, dan wordt het restbedrag automatisch teruggestort.
 

Reageer op dit artikel