nieuws

London past woonhuispremies aan

Schade

London Verzekeringen heeft tariefaanpassingen doorgevoerd voor de woon- en inboedelverzekering. Vanaf deze maand werkt de dochter van moedermaatschappij Allianz met een gedifferentieerde premietabel. Voor een deel van de klanten is de premie tot 8% omhoog gegaan, onder meer vanwege de gestegen schadelast voor waterschade.

London past woonhuispremies aan

London heeft de nieuwe tarieven afgestemd op de individuele risicoprofielen van de klant en het verzekerd object. "Dat is vergelijkbaar met hoe we dat voor autoverzekeringen doen", aldus moedermaatschappij Allianz. "Het is dus niet zo dat we de hele portefeuille met een zeker percentage verhogen. Voor de ene klant zal het nu een hoger percentage zijn dan voor de andere. Sommige klanten krijgen zelfs een premieverlaging."

Reageer op dit artikel