nieuws

Intrasurance kiest voor samenwerking met ABZ

Schade

Internet- en volmachtbedrijf Intrasurance gaat samenwerken met ABZ, dat een nieuwe dienst op de markt zet: STS Clearinghouse Provinciaal. Met deze dienst biedt Intrasurance het intermediair een totaaloplossing, zowel voor volmacht als provinciaal.

Intrasurance kiest voor samenwerking met ABZ

Met STS Clearinghouse wordt het voor serviceproviders en grotere intermediaire organisaties mogelijk in eigen regie koppelingen met extranetten van verzekeraars in te richten. De koppelingen maken het mogelijk om naast aanvragen en mutaties, ook andere transacties en beschikbare informatie van extranetten van verzekeraars te ontsluiten.
"Wij hadden voor volmacht al een platform staan en kregen steeds vaker de vraag waarom het ook niet voor provinciaal beschikbaar was", zegt Frank Cooler, directeur van Intrasurance. "Met deze oplossing van ABZ is dat in één klap mogelijk en hebben we voor zowel volmacht als provinciaal straks een en hetzelfde systeem. Hiermee kunnen we alle verzekeraars ontsluiten", aldus Cooler. "Het wordt één administratiesysteem en dat betekent dat partijen als Anva en Dias de deur uit kunnen."

Reageer op dit artikel