nieuws

Stekker tijdelijk uit vergelijker Beterzorgkiezen

Schade

De website Beterzorgkiezen.nl heeft de virtuele deuren weer gesloten. Begin deze maand werden die geopend door Geijsel Kroon. Het intermediairbedrijf in Ouderkerk aan de Amstel wilde zich daarmee gaan mengen in de strijd tussen vergelijkingssites op het gebied van zorgverzekeringen. Technische problemen hebben aan dat voornemen een voortijdig einde gemaakt.

Stekker tijdelijk uit vergelijker Beterzorgkiezen

"Die problemen waren voor ons niet acceptabel", zegt Wilfred Mooij van Geijsel Kroon. "Er zat voor ons helaas niets anders op dan de samenwerking te beëindigen. Heel spijtig, maar wij willen onze goede naam niet verbinden aan een vergelijkingssite waar we niet achter kunnen staan."
Kern van het probleem betrof de zogeheten 'schuifjes', waarmee bezoekers de gevolgen van hun dekkingskeuzes zichtbaar konden maken. "De applicatie koos steeds meteen voor de topdekkingen, terwijl er nog verschillende lichtere pakketten tussen zaten", aldus Mooij. "Als dan het schuifje werd teruggeschoven, bleef de applicatie 'hangen' in de te dure keuze."
"Lancering medio 2012", staat nu op de website te lezen.

Reageer op dit artikel