nieuws

Preventie levert fysiotherapeuten 15% korting op bij aov Interpolis

Schade

Fysiotherapeuten gaan bij Interpolis 15% minder premie betalen voor hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Reden voor de premiereductie is het feit dat in deze beroepsgroep de afgelopen jaren minder mensen arbeidsongeschikt zijn geworden. Hierdoor heeft Interpolis minder uitgekeerd en kunnen de premies worden aangepast, aldus de verzekeraar.

Preventie levert fysiotherapeuten 15% korting op bij aov Interpolis

Een en ander is het resultaat van een samenwerking tussen het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en Interpolis op het gebied van preventie.
De premieaanpassing geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten ontvangen deze week een nieuw verzekeringsbewijs met daarop de lagere premie voor volgend jaar. Nieuwe klanten betalen nu al de gereduceerde premie. Leden van het KNGF krijgen een aanvullende mantelkorting van 17,5% (waarvan 6% lagere provisie dan gebruikelijk).

Reageer op dit artikel