nieuws

Bovemij houdt ‘Unigarant’ beschikbaar bij Nedasco

Schade

Bovemij verstrekt een volmacht aan serviceprovider Nedasco, die direct een noemenswaardige portefeuille inbrengt: die van Unigarant. Het gaat om een premievolume van circa € 2,5 mln op jaarbasis. De premies en voorwaarden blijven exact gelijk; er kunnen zelfs nieuwe polissen worden gesloten op de oude Unigarant-condities maar dan met Bovemij als risicodrager.

Bovemij houdt ‘Unigarant’ beschikbaar bij Nedasco

"Met Bovemij zet Nedasco de exclusieve Unigarant-propositie ongewijzigd voort", zegt Nedasco-directeur Tim Schoonbergen niet zonder trots.
Unigarant heeft per 1 januari de meeste volmachtcontracten opgezegd. London is niet zelden de nieuwe risicodrager; de polissen gaan gefaseerd over naar London-condities. Volmachtbedrijven die nog geen alternatieve risicodrager hebben gevonden voor Unigarant, kunnen ook bij Nedasco terecht, benadrukt Schoonbergen. "We zetten alles per 1 januari ineens over en die conversie kunnen we relatief goedkoop realiseren." Bovemij draagt bij aan de overvoerkosten.

Reageer op dit artikel