nieuws

Naam Nassau verdwijnt van verzekeringsmarkt

Schade

Vrijdag zijn HDI-Gerling Verzekeringen en Nassau Verzekering Maatschappij gefuseerd; de naam Nassau verdwijnt van de Nederlandse verzekeringsmarkt. Alle activiteiten van Nassau worden voortgezet onder de naam HDI-Gerling en alle contractuele verplichtingen van Nassau gaan één op één over naar HDI-Gerling.

Naam Nassau verdwijnt van verzekeringsmarkt

Dit betekent onder meer dat de risicodrager wordt gewijzigd in HDI-Gerling. De producten, voorwaarden en diensten veranderen niet. De afdelingen Aansprakelijkheid & Overige Varia, Transport en Motorrijtuigen van HDI-Gerling en de afdelingen Beroeps- en Bestuurdersaansprakelijkheid en Crisis Management van het oude Nassau blijven onveranderd doorgaan. De teams van Brand/bedrijfsschade en Technische verzekeringen zijn samengevoegd. Bij de fusieorganisatie werken momenteel circa driehonderd mensen.
Kernactiviteit van de nieuwe organisatie blijft het verzorgen van specialistische schadeverzekeringen voor organisaties en hun bestuurders, zowel nationaal als grensoverschrijdend en van mkb tot multinational. HDI-Gerling is onderdeel van de Duitse Talanx Group. HDI-Gerling heeft wereldwijd 28 vestigingen.

Reageer op dit artikel