nieuws

Interpolis zet Facebook-game in bij schadepreventie

Schade

Interpolis heeft onder de naam Villa Rampspoed een interactieve preventiegame ontwikkeld, waarmee Facebook-gebruikers  inzicht krijgen in risico’s in huis. Het spel laat ze spelenderwijs ontdekken welke preventieve maatregelen zij kunnen nemen om deze risico’s te verkleinen.

Interpolis zet Facebook-game in bij schadepreventie

De verzekeraar wil hiermee inspelen op de "gamification-trend" waarbij de boodschap is verpakt in een spel. De game maakt deel uit van de preventiecampagne van Interpolis.
De setting van de game is Villa Rampspoed. Een prachtige villa met veel gevaren die verholpen moeten worden. De speler moet er voor zorgen dat Villa Rampspoed zo snel mogelijk weer veilig wordt. Dit doet hij door de gevaren op te sporen, het goed beantwoorden van quizvragen en het succesvol uitspelen van de minigames. Alle spelelementen zijn volledig gericht op het veiliger maken van de villa en vertegenwoordigen de meest voorkomende risico's in huis.

Reageer op dit artikel