nieuws

Nedasco introduceert ‘AOV Op Maat’

Schade

Volmachtbedrijf en serviceprovider Nedasco heeft een eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering ontwikkeld. De AOV op Maat, zoals de polis heet, is als (negende) module toegevoegd aan het Gezond Werken Pakket. Volgens Wilco Groot, manager Sales & Marketing, is Nedasco hiermee de eerste serviceprovider die een volledige volmacht heeft gekregen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Nedasco introduceert ‘AOV Op Maat’

"Het is redelijk uitzonderlijk dat wij als serviceprovider het vertrouwen hebben gekregen om de aov als eigen product te ontwikkelen", aldus Groot. "De verzekeraars willen liever zelf het stuur in handen houden, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de uitkering op zo'n verzekering. Nu is het Nedasco die accepteert, de polis afgeeft, het schadetraject oppakt en begeleidt."
Ondernemers krijgen in het Gezond Werken Pakket maximaal 10% pakketkorting. De verzekeringen staan op één polis en het risico is ondergebracht bij een pool van verzekeraars: ASR, Aegon, Avéro Achmea en Reaal. Premie berekenen, offreren en aanvragen gaat online via het extranet van Nedasco. Voor aanvragen met een loonsom hoger dan € 1 mln en meer dan veertig werknemers krijgt de tussenpersoon binnen 24 uur een maatwerkofferte.

Reageer op dit artikel