nieuws

Nedasco brengt Unigarant-portefeuilles elders onder

Schade

Serviceprovider Nedasco heeft besloten om de Unigarant-porfeuilles van de aangesloten tussenpersonen één op één over te zetten naar een andere risicodrager. Omdat hier nu uitslutend mondelinge overeenstemming over bestaat, kan de naam van de nieuwe verzekeraar pas later bekend worden gemaakt.

Nedasco brengt Unigarant-portefeuilles elders onder

Deze stap was noodzakelijk, omdat Unigarant heeft aangegeven per 1 janauri 2012 te stoppen met (de meeste) volmachtovereenkomsten, waaronder die met Nedasco. Volgens Nedasco-directeur Tim Schoonbergen is het unieke van deze constructie dat de voorwaarden en premies van de over te zetten polissen gelijk zullen blijven. De Unigarant-portefeuilles via Nedasco vertegenwoordigen een premie-omzet tussen de  € 2 mln en € 3 mln. 
Hoewel de volmachtconstructie niet langer van toepassing is,  blijft het ook na 1 januari mogelijk om de producten van Unigarant te vergelijken en te sluiten via het Nedasco ServiceNet. Hiermee voldoet de serviceprovider naar eigen zeggen aan de behoefte van tussenpersonen om de producten van Unigarant te kunnen blijven voeren.

Reageer op dit artikel