nieuws

Miljoenste polis voor Voogd & Voogd

Schade

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft onlangs de miljoenste polis in de boeken geschreven. De mijlpaal werd bereikt door internetbemiddelaar Netpolis; Voogd & Voogd betaalt het eerste jaar de premie voor de betreffende polis.

Miljoenste polis voor Voogd & Voogd

Het bedrijf uit Middelharnis is dit jaar naar eigen zeggen sterk gegroeid. Voogd & Voogd doet inmiddels zaken met ruim 2.200 intermediairbedrijven en schrijft de groei toe aan elektronische acceptatie en schadeafhandeling via onder meer Aplaza. "Plus het bieden van selfservice aan zowel bemiddelaar als eindklant. Daardoor kunnen in de backoffice aanzienlijk grotere volumes worden verwerkt en bemiddelaars sneller en beter worden bediend."
Voogd & Voogd wil op termijn een dienstverleningsconcept gaan bieden aan bemiddelaars die op abonnementsbasis werken.

Reageer op dit artikel