nieuws

Aandacht in Radar voor onafhankelijkheid schade-expertise

Schade

Vanavond besteedt Tros Radar aandacht aan de rol en de positie van onderzoeks- en expertisebureaus bij de afwikkeling van schadeclaims. Er komen schadegevallen aan de orde waarbij het onderzoeksbureau opvallend veel haast leek te hebben met het geven van een negatief advies aan de verzekeraar en daarbij volgens het tv-programma grote steken liet vallen.

Aandacht in Radar voor onafhankelijkheid schade-expertise

De redactie van Radar is getipt door het klachtenmeldpunt Verzekeraarklachten.nl, dat met name kwesties voorlegde waarbij het expertise-/onderzoeksbureau 100% eigendom is van de verzekeraar. Tijdens de uitzending (Nederland 1, 20.30 uur) komen naast enkele gedupeerden ook medewerkers van het team van Verzekeraarklachten.nl aan het woord in die zaken waarin zij de slachtoffers hebben begeleid.
Direkteur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars zal in de uitzending antwoord geven op vragen van Antoinette Hertsenberg en ook SP-Kamerlid Ewout Irrgang is in de studio aanwezig om commentaar te geven.

Reageer op dit artikel