nieuws

Nieuwe directeur SOS International

Schade

Nieuwe directeur SOS International

Bij hulpverleningscentrale SOS International is Ivo van Dijk per 1 februari benoemd tot algemeen directeur. Hij is nu als adjunct-directeur bij moeder ASR Nederland verantwoordelijk voor het ziektekostenbedrijf.

Van Dijk (43) is sinds 2002 werkzaam bij ASR en was daarvoor in dienst bij Achmea en ONVZ. Hij volgt Guido Horst op, die vier jaar aan het roer heeft gestaan bij SOS; Horst wordt directeur ICT bij ASR Nederland.
Per 1 januari wordt bij SOS International een tweede adjunct-directeur aangesteld in de persoon van Barry Rigter, die nu commercieel manager is. Hij wordt verantwoordelijk voor commercie, marketing en PR. De andere adjunct-directeur is Victor Geskes, die de deelgebieden operatie, opleidingen en netwerk & inkoop onder zich heeft.

Reageer op dit artikel